Welkom op onze kinderfysiotherapie site.


Op deze site vind je alle informatie over de kinderfysiotherapie zoals die binnen Fysiotherapie Millingen e.o. wordt vormgegeven.
Kijk gerust verder voor informatie over de kinderfysiotherapeutische behandeling en overige activiteiten zoals de Kinderfitness en Peuter- en Kleutergym.
Daarnaast vind je op deze website informatie over onze Missie en Visie en over de netwerken waaraan wij deelnemen.
En natuurlijk wordt er aangegeven hoe je in contact kunt komen met onze kinderfysiotherapeut.

Hieronder stelt ze zich graag even aan je voor!

Hallo mijn naam is Kitty Langens.
In 2007 ben ik afgestudeerd aan de HAN te Nijmegen als fysiotherapeute. Vanaf 2012 ben ik tevens Master of Pediatric Physical Therapy (MPPT) en daarmee geregistreerd kinderfysiotherapeute.

In 2009 ben ik begonnen bij fysiotherapie Millingen e.o. als kinderfysiotherapeute in opleiding.

Tijdens mijn opleiding voor fysiotherapie en de Master Opleiding Kinderfysiotherapie heb ik diverse stages gelopen in verschillende facetten van de kinderfysiotherapie. Tevens heb ik bijna twee jaar als fysiotherapeut gewerkt op een school voor moeilijk lerende kinderen/kinderen met een verstandelijke beperking.

Mijn aandachtsgebied binnen de praktijk zijn kinderen van 0 tot 18 jaar.

In de loop der jaren heb ik diverse cursussen gevolgd o.a. gericht op kinderen met een voorkeurshouding, schrijfproblemen en houdingsgerelateerde klachten. Daarnaast ben ik geschoold in het toepassen van medical taping bij kinderen.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Kinderfysiotherapeuten (NVFK) en volg regelmatig bijeenkomsten met kinderfysiotherapeuten uit de regio Nijmegen.