Op deze pagina ziet u een overzicht van de specialistennetwerken waaraan wij deelnemen.

Cooperatie Fysiotherapeuten Nijmegen (CFN)
De cooperatie heeft als missie dat het een krachtige positie in het onderhandelen binnen, en buiten de gezondheidszorg wil innemen en het wil een gesprekspartner zijn voor de partners in de ketenzorg en de zorgverzekeraars. CFN u.a. streeft naar kwaliteit in de praktijkvoering en naar het versterken van de positie van de fysiotherapie in de gezondheidszorg.
www.cfn.uwzorggroeponline.nl

Netwerk geriatrie fysiotherapie regio Nijmegen
Regionaal netwerk van fysiotherapeuten werkzaam in de geriatrie (ouderenzorg). Een samenwerkingsverband met als doel het leveren van gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg op het gebied van (complexe) ouderenzorg.

Parkinsonnet
Landelijk netwerk van neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, verpleegkundigen etc. die zich gebundeld hebben met als doel de beste zorg voor mensen met de ziekte van Parkinson te realiseren.
www.parkinsonnet.nl

Claudicationetwerk
Als patiënt met perifeer vaatlijden kunt u voor begeleide looptraining terecht bij gespecialiseerde fysiotherapeuten. Op deze website vindt u meer informatie over perifeer vaatlijden en looptherapie.
www.claudicationet.nl

COPD netwerk Nijmegen
Regionaal samenwerkingsverband  van fysiotherapeuten vanuit Dekkerswald, CWZ en eerstelijns fysiotherapie praktijken. Dit netwerk is gericht op het optimaliseren van de zorg voor longpatiënten.
www.copdnetwerkfysio.nl

CVA netwerk Nijmegen
Een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten die de fysiotherapeutische zorg voor CVA-patiënten in deze regio wil verbeteren.
www.cvanetwerknijmegen.nl

Artritisnetwerk

Regionaal netwerk vanuit de Sint Maartenskliniek.
www.artritiszorgnet.nl